0%

Ferdinand knedle

0%

Ferdinand knedle

Pregledaj košaricu

Izaberi najbližu lokaciju

Usluga je dostupna na području Zagreba

Naruči

Dodajte čestitku

Dodajte svjećice

  Pack 2 Pack 4 Pack 6 Pack 9

  Iznos

  Lokacija

  Vrijeme preuzimanja

  Zona dostave

  Izaberite zonu

  Način plaćanja

  Verified by Visa MasterCard SecureCode
  American Express Dina MaestroCard MasterCard Visa
  Banka Intesa
  #1 brend za pripremu i proizvodnju knedli na tradicionalan način. Novi franšizni koncept traži stručne korisnike franšize koji će doprinijeti tome da se carski osjećaj proširi među ljubiteljima knedli i slatkiša na novim tržištima.

  Naša priča

  Ideja o trgovini knedli rođena je 2014. godine, dok je prva trgovina Ferdinand knedli otvorena 2016. godine u Beogradu. Tim Ferdinand knedli razvio je recepture za preko 25 različitih slatkih okusa knedli, za čiju pripremu se koristi krumpirovo tijesto pripremljeno po tradicionalnoj recepturi. Od tradicionalnih knedli sa šljivama ili marelicama, danas možemo zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse, bilo da se radi o voćnim, čokoladnim ili kremastim, a tijekom godina razvijene su i recepture za veganske, bezglutenske te knedle bez dodanog šećera. Ferdinand knedle su zaštićeno ime.

  Tko je Ferdinand?

  Bio jednom jedan car koji je obožavao knedle, a zvao se Ferdinand (1793-1875)! Ovo je dio istinite priče o caru koji je na svoju zapovijed morao dobiti knedle, bez obzira na to koje je godišnje doba u pitanju te ima li voća za pripremu knedli ili ne – morao ih je dobiti! Toliko ih je volio da je u povijesti ostao upamćen po izreci: "Ja sam car i hoću knedle!". Naša poslovna filozofija poklapa se s ovom pričom, jednostavno želimo da se svi naši gosti osjećaju kao carevi kada im se jedu knedle, a da bi se tako osjećali, neophodno je da se isto tako osjećaju naši članovi tima, dobavljači, partneri.

  Što možete očekivati od nas?

  Na prvootvorenom tržištu, Ferdinand knedle uvjerljivi su lider po broju proizvedenih i prodanih knedli! Sedmocifreni broj posjetitelja prošao je kroz naše trgovine tijekom pet godina, a značajno iskustvo stečeno je i tijekom pripreme koncepta. Brend je vrlo brzo stekao regionalnu prepoznatljivost, a brojne nagrade, među kojima su "Najbolje uvođenje novog proizvoda na tržište" "Najbolji lokalni robni brend", "Najslađi ukus Beograda", samo potvrđuju iskustvo koje posjedujemo i koje ćemo rado kroz obuku podijeliti s našim partnerima u okviru franšiznog poslovanja.

  • Pomoć pri izboru i opremanju nove lokacije Pomoć pri izboru i opremanju nove lokacije
  • Obuka zaposlenih Obuka zaposlenih
  • Online trgovina i marketinška podrška Online trgovina i marketinška podrška

  Otvaranje nove lokacije

  Što je neophodno za početak vlastitog biznisa u okviru našeg poslovanja?

  Inicijalna franšizna naknada za otvaranje nove lokacije ovisi od zemlje za koju ste zainteresirani i plaća se Ferdinand knedlama. Investicija u objekt i opremu može varirati između 50.000 EUR i 90.000 EUR. Faktori koji određuju visinu investicije ovise o samoj lokaciji, veličini prostora i postojećoj infrastrukturi u objektu, izboru kuhinjske opreme, stilu, mogućnosti za postavljanje terase itd. Ovi trškovi plaćaju se dobavljačima s kojima surađujemo.

  Otvaranje nove lokacije

  Franšizni uvjeti

  Za otvaranje nove lokacije, potrebno je osigurati prostor na period od minimalno pet godina. Ulazak na novo tržište prvobitno zahtijeva otvaranje tradicionalnih lokacija, nakon čega će se razmatrati potencijal netradicionalnih objekata.

  Što možete očekivati od nas?

  • Portfolio

   Standardizirani portfolio proizvoda najviše kvalitete.

  • Obuka

   Lokacija i obuka zaposlenih
   U našem priručniku pronaći ćete sve potrebne informacije za uspješno vođenje posla.

  • Marketing

   Marketinška podrška
   Lokalna internet stanica i internet trgovina

  Naš aplikacijski proces

  • 1

   Popunjavanje upitnikaa

  • 2

   Telefonski razgovor ili sastanak

  • 3

   FDD

  • 4

   Potpisivanje ugovora
   Kreiranje poslovnog plana

  • 5

   Početak rada

  logo

  Upitnik za franšizu

  icon user
  icon user
  icon location
  icon country
  icon phone
  icon mail
  Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
  Vaša poruka je uspešno poslana.
  Hvala na saradnji.