0%

Ferdinand knedle

0%

Ferdinand knedle

Pregledaj košaricu

Izaberi najbližu lokaciju

Usluga je dostupna na području Zagreba

Naruči

Dodajte čestitku

Dodajte svjećice

  Pack 2 Pack 4 Pack 6 Pack 9

  Iznos

  Lokacija

  Vrijeme preuzimanja

  Zona dostave

  Izaberite zonu

  Način plaćanja

  Verified by Visa MasterCard SecureCode
  American Express Dina MaestroCard MasterCard Visa
  Banka Intesa

  Posao

  Za vrhunski proizvod potrebni su vrhunski ljudi! Do danas, naše proizvode prepoznalo je i probalo preko milijun i pol potrošača, što je najveće priznanje za naš tim sastavljen prije svega od kvalitetnih osoba i profesionalaca koji žele pomicati granice. Tim Ferdinand knedli sastavljen je od iskusnih članova, otvorenih za sve inovacije, ali i mladih ljudi prepunih pozitivne energije kojima je rad u našem timu prvi posao s kojim su se susreli. Kako bismo omogućili svakom našem gostu da se osjeća kao car kada mu se jedu knedle, vjerujemo da se svaki član tima koji stoji iza njih mora isto tako osjećati. Natječaj za radna mjesta u timu Ferdinand knedli (prodaja i proizvodnja) je povremeno otvoren.

  • Prodavač (m/ž)

   Vrhunski proizvod prati vrhunska usluga koja gostima omogućava jedinstveno iskustvo prilikom posjete Ferdinand knedlama. Tražimo komunikativne i energične osobe koje će kroz razgovor gostima predstaviti čari naših proizvoda. Nije bitno jeste li ste student i po prvi put se prijavljujete za posao prodavača ili već imate iskustva na sličnim poslovima, bitno je da ste nasmijani timski igrač.

   Opis posla: Posluživanje gostiju za pultom, predstavljanje proizvoda, priprema toplih napitaka, primanje i izdavanje narudžbi, održavanje higijene radnog okruženja.
  • Kuhar (m/ž)

   Vrhunski proizvod prati vrhunski osjećaj za finalnu pripremu proizvoda. Potreban nam je vezni igrač koji spaja naš proizvodni i prodajni dio tima. Drugim riječima, kuhar je u našem timu isto što i najuži dio na
   pješčanom satu, samo što umjesto pijeska kroz njegove ruke prolaze carske knedle spremne za finalnu pripremu koje nakon kuhanja proslijeđuje ka prodajnom timu.

   Opis posla: finalna priprema slatkih i slanih knedli u našim lokalima, predstavljanje proizvoda gostima, održavanje higijene radnog okruženja.
  • Motač (m/ž)

   Jedinstvena pozicija koja traži vrhunski osjećaj u rukama koje kao rezultat imaju carsku poslasticu spremnu za kuhanje. Ako ste se nekada voljeli igrati s plastelinom i praviti figurice ili pomagati mami oko pripreme tijesta to znači da imate potencijal za ovu poziciju.

   Opis posla: motanje knedli i priprema za finalno kuhanje, održavanje higijene radnog okruženja.
  • Slastičar (m/ž)

   Vrhunsku poslasticu prati vrhunsko slastičarsko poznavanje, želja za igrom s novim okusima, kreativnost u poslu. Slastičar u našem timu je zadužen za pripremu dijela koje nazivamo srce knedle, moguće je da je
   riječ o najslađoj poziciji u timu jer podrazumijeva rad s voćem, čokoladom te voćnim i kremama od orašastih plodova.

   Opis posla: priprema slatkih punjenja za knedle, osmišljavanje novih okusa, održavanje higijene radnog okruženja i opreme.
  • Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

   Kao što ne postoji car koji je vladao bez svojih pomoćnika, tako je nezamisliv rad u kuhinji bez pomoćnih radnika. Drugim riječima, pomoćni
   radnik je desna ruka našeg proizvodnog tima i podrška neometanom odvijanju proizvodnje slatkih i slanih knedli.

   Opis posla: obrada namirnica, priprema sirovina za daljnju upotrebu, priprema namirnica za slane knedle, održavanje higijene posuđa i opreme.


   Za sva radna mjesta garantiramo rad u pozitivnom okruženju, brigu o zdravlju zaposlenika, mogućnost rotacija i napredovanja u poslu (uslijed širenja poslovanja) te iznadprosječna primanja.

  Ukoliko nam se želite pridružiti, pošaljite nam životopis i motivacijsko pismo na e-mail posao.hr@ferdinandknedle.com i obavijestit ćemo Vas o mogućim otvorenim pozicijama.