0%

Ferdinand knedle

0%

Ferdinand knedle

Pregledaj košaricu

Izaberi najbližu lokaciju

Usluga je dostupna na području Zagreba

Naruči

Dodajte čestitku

Dodajte svjećice

  Pack 2 Pack 4 Pack 6 Pack 9

  Iznos

  Lokacija

  Vrijeme preuzimanja

  Zona dostave

  Izaberite zonu

  Način plaćanja

  Verified by Visa MasterCard SecureCode
  American Express Dina MaestroCard MasterCard Visa
  Banka Intesa

  Uvjeti korištenja

  Valuta

  Cijene prikazane na internetskoj stranici su u kunama s uračunatim PDV-om (porezom na dodanu vrijednost). Prilikom završne naplate, Vaš račun bit će zadužen za ukupan iznos proizvoda i usluga koje ste odabrali, uključujući i PDV.

  Sva plaćanja, bez obzira da li se vrše iz Hrvatske ili inozemstva, podrazumijevaju da će plaćanje putem ove internetske stranice biti izvršeno u valuti – euro (€), službenoj valuti koja se koristi u Republici Hrvatskoj. U slučaju plaćanja iz inozemstva, iznos koji će Vam biti naplaćen utvrđen je konverzijom cijene u eurima u hrvatsku kunu po važećem tečaju Hrvatske narodne banke.

  Prilikom naplate, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od izvorne cijene navedene na našoj internetskoj stranici.

  Uvjeti otkazivanja narudžbe

  Ukoliko želite da otkažete svoju narudžbu, molim Vas to učinite najkasnije 24 sata prije planirane dostave naručenih proizvoda, u suprotnom smatrat ćemo da će doći do realizacije i na dan planirane dostave bit ćete zaduženi za cijeli iznos Vaše narudžbe. Za sve reklamacije i informacije možete nas kontaktirati putem email adrese: info.hr@ferdinandknedle.hr.

  Dostava

  Dostavu radimo u suradnji s dostavnom službom i ova usluga se dodatno naplaćuje. Cijena usluge zavisi od udaljenosti adrese na koju se proizvodi dostavljaju. Cijena dostave bit će formirana ovisno o dijelu grada u koji se vrši dostava, a s početkom rada internetske trgovine. U slučaju da sustav nije u mogućnosti obračunati cijenu dostave za Vašu adresu, vrlo vjerojatno u tom slučaju naša partnerska dostavna služba ne pokriva Vaš dio grada. Više informacija o dostavi možete dobiti putem telefona koji se nalazi na našoj internetskoj stranici.

  Problemi s dostavom narudžbe

  Ukoliko partnerska kurirska služba nije u mogućnosti izvršiti dostavu proizvoda iz razloga što primatelj nije na adresi u dogovoreno vrijeme, proizvodi će biti vraćeni na našu adresu, a račun će biti izdan na puni iznos narudžbe i dostave te u kojem slučaju će se narudžba smatrati realiziranom.

  Ukoliko osoba kojoj šaljete na poklon naše proizvode ne želi primiti Vaš poklon prilikom dostave, kurir će narudžbu vratiti na našu adresu, a račun će biti iznos na puni iznos narudžbe i dostave. U tom slučaju, narudžba će se smatrati realiziranom.

  U slučaju da iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni uslugom dostave, o tome nas možete obavijestiti u roku od 24 sata od realizacije usluge dostave, putem e-mail adrese info.hr@ferdinandknedle.hr, a mi ćemo u suradnji s našom partnerskom kurirskom službom u najkraćem roku pronaći način da Vaše iskustvo popravimo.

  Uvjeti reklamacije

  Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese info.hr@ferdinandknedle.hr u što kraćem roku nakon dostave. Reklamacije nam možete poslati u pisanoj formi, a idealno bi bilo da nam uz pisani opis dostavite i fotografije i/ili video snimku problema na koji ste naišli. Proizvod koji reklamirate fotografirajte u zatečenom stanju. Zaposleni u Ferdinand knedlama d.o.o. koji su zaduženi za reklamacije, učinit će sve da Vam odgovore u roku od 48h po prijemu Vaše reklamacije. Ukoliko ustanovimo da Vaša reklamacija opravdana, Ferdinand knedle d.o.o. će Vam poslati zamjenski proizvod/e ili vratiti vrijednost narudžbe.

  U želji da se dalje usavršavamo i razvijamo, trudit ćemo se da Vaše reklamacije, sugestije ili prijedloge, iskoristimo na najbolji mogući način u cilju poboljšanja naših proizvoda i usluga. Iz tog razloga, zahvalni smo vam na svakom podijeljenom iskustvu.

  Vraćanje sredstava

  Vraćanje sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, vrši se djelomično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja. Više informacija o mogućnosti vraćanja sredstava bit će dostupno s početkom rada internetske trgovine.

  Osnovni podaci:

  Naziv: Ferdinand knedle
  Tvrtka: Ferdinand knedle d.o.o.
  Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću

  Intelektualno vlasništvo

  Cjelokupan sadržaj foto, video, tekst, audio, logotip/žig, softver, kreativna rješenja, itd. objavljen na internetskoj stranici ferdinandknedle.com zaštićeno je intelektualno vlasništvo brenda Ferdinand knedle ili trećih osoba od kojih je brend Ferdinand knedle dobio prava za korištenje. Svako korištenje materijala s internetske stranice uključujući reprodukciju, kopiranje, dodatno objavljivanje, snimanje ili procesuiranje sadržaja, bez pismene suglasnosti je zabranjeno.