0%

Ferdinand knedle

0%

Ferdinand knedle

Pregledaj košaricu

Izaberi najbližu lokaciju

Usluga je dostupna na području Zagreba

Naruči

Dodajte čestitku

Dodajte svjećice

  Pack 2 Pack 4 Pack 6 Pack 9

  Iznos

  Lokacija

  Vrijeme preuzimanja

  Zona dostave

  Izaberite zonu

  Način plaćanja

  Verified by Visa MasterCard SecureCode
  American Express Dina MaestroCard MasterCard Visa
  Banka Intesa

  FERDINAND KNEDLE USKORO U ZAGREBU

  sreda 2. februar 2022.

  Hrvatska prijestolnica uskoro će postati bogatija za jedno novo mjesto u svijetu gastronomije, specijalizirano za proizvodnju i pripremu knedli, ali ne običnih već carskih Ferdinand knedli!

  Složit ćete se da poznajete barem jednu osobu koja obožava knedle s marelicom ili šljivama. To je i logično jer smo u ovoj tradicionalnoj poslastici uživali kao djeca dok su nam mame i bake vikendom pripremale knedle za obiteljska okupljanja. I ne samo mi, generacije su stoljećima uživale u knedlama, a one su bile omiljeno jelo cara Ferdinanda I (1793-1875) koji je u povijesti ostao zapamćen po zapovijedi: „Ja sam car i hoću knedle!“. Skoro 200 godina kasnije, ova zapovijed bila je inspiracija u kreiranju Ferdinand knedli.

  Ferdinand knedle predstavljaju prvi brend na svijetu koji je specijaliziran za proizvodnju i pripremu svježih knedli koje su dostupne u objektima koji posluju pod prepoznatljivim znakom. Svoju prepoznatljivost također baziraju na kvaliteti proizvoda koji se osigurava korištenjem najkvalitetnijih lokalnih sirovina, kao i upotrebom najfinijih belgijskih čokolada, prvoklasnog voća, krema i posipa, što svakom ljubitelju slastica omogućava da se osjeća kao car kada mu se jedu knedle.

  Pored prvog objekta u centru Zagreba, Ferdinand knedle otvaraju proizvodni pogon u Samoboru, čime se osiguravaju kapaciteti koji će dugoročno biti dovoljni da zadovolje daljnje planove brenda po pitanju otvaranja novih prodajnih mjesta, ali i širenja u nove zemlje unutar EU. Pored planova za daljnji razvoj, otvaranje proizvodnje u Samoboru omogućava Ferdinand knedlama da nastave sa svojom misijom koja se zasniva na isporučivanju svježih proizvoda koji se pripremaju i serviraju istog dana.

  Otvaranje prvog prodajnog objekta Ferdinand knedli u Radićevoj ulici u Zagrebu očekuje se u drugoj polovini veljače.